psyclon.ro.tl
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

psyclon.ro.tl

[url=http://www.gametracker.com/server_info/89.43.39.155:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/89.43.39.155:27015/b_560x95.png[/img][/url]

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

nu are ce cauta pe server

In jos 
+3
diana
kiLLer^
bOgDa^
7 participanți
AutorMesaj
bOgDa^

bOgDa^

Data de înscriere : 05/03/2009
Varsta : 34
Localizare : Prahova

nu are ce cauta pe server Empty
MesajSubiect: nu are ce cauta pe server   nu are ce cauta pe server Icon_minitime26/4/2009, 00:00

nu am vazut asa ceva...intra pe server,injura toti adminii si toti playerii care joaca mereu pe server si sufera foarte tare...dovezile te vor convinge sa-i scoti adminu si sa-mi aprobi banu pe care o sa i-l dau
nu are ce cauta pe server 31758018.th

nu are ce cauta pe server 30919673.th

nu are ce cauta pe server 50631620.th
Sus In jos
kiLLer^

kiLLer^

MesajSubiect: Re: nu are ce cauta pe server   nu are ce cauta pe server Icon_minitime26/4/2009, 01:30

da eram si eu pe sv , defapt am intart aproape in toiul certii , ce sa zic injura ca pe camp, nu are treaba cu nimeni , probabil se considera singurul pe sv, sau poate cu altii kre vb asa ca el
sunt de acord cu bogda
Sus In jos
diana

Data de înscriere : 13/04/2009

MesajSubiect: Re: nu are ce cauta pe server   nu are ce cauta pe server Icon_minitime26/4/2009, 12:35

imi pare rau ca nu am facut si eu print de cate ori ma injura...da nu cred ca mai aveam loc in c Smile) si faza e ca injura pe toata lumea care ii zice ceva nu numai pe noi:-j
Sus In jos
rEnU

rEnU

Data de înscriere : 21/04/2009

MesajSubiect: Re: nu are ce cauta pe server   nu are ce cauta pe server Icon_minitime26/4/2009, 14:07

am zis sa nu ma bag in "probleme" ca eu i-am zis ca-i fac reclamatie si ma ameninta imi zicea ca nu mai joc pe srv asta ca imi da ban de fiecare data cand intru,in fine nu am print asa ca...GG Bogda cheers
Sus In jos
outlawfaq

outlawfaq

MesajSubiect: Re: nu are ce cauta pe server   nu are ce cauta pe server Icon_minitime27/4/2009, 22:19

da am injurat in seara aia Sad....singurul motiv mort de beat !! acum accept orice sanctziune din parte lu Punx !
Sus In jos
diana

MesajSubiect: Re: nu are ce cauta pe server   nu are ce cauta pe server Icon_minitime27/4/2009, 23:42

hai sa fim seriosi stim amandoi bine ca aia nu e singura seara in care m'ai injurat:)
Sus In jos
proVirus

proVirus

Data de înscriere : 24/03/2009

MesajSubiect: Re: nu are ce cauta pe server   nu are ce cauta pe server Icon_minitime30/4/2009, 15:13

Evil or Very Mad
Sus In jos
[CSN]*Totyoje

[CSN]*Totyoje

Data de înscriere : 06/03/2009
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: nu are ce cauta pe server   nu are ce cauta pe server Icon_minitime2/5/2009, 12:47

as zice cai prima greseala-so-nu mai intra cand esti beat:))
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: da frate   nu are ce cauta pe server Icon_minitime2/5/2009, 16:27

mi se pare normal sa nu fie sanctinat;) e prima abatere, si poate k nu ar tebui cum spune al mey bro:X ToTy sa intre beat, deci........
Sus In jos
diana

MesajSubiect: Re: nu are ce cauta pe server   nu are ce cauta pe server Icon_minitime4/5/2009, 18:58

prima abatere?:O:O:O
omg:))
prima in ziua aia poate:-j cum am mai zis m'a injurat de nenumarate ori pe mine si pe axE si au vazut mai mult chestia asta;)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: nu are ce cauta pe server   nu are ce cauta pe server Icon_minitime

Sus In jos

nu are ce cauta pe server
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Hosting server !!!
» harti noi pt server
» cerere admin...
» Prog pt unban pe orice server
» 21 pasi si sfaturi pt a reduce lagul pe server

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum