psyclon.ro.tl
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

psyclon.ro.tl

[url=http://www.gametracker.com/server_info/89.43.39.155:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/89.43.39.155:27015/b_560x95.png[/img][/url]

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

cerere admin :)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
^du*hast^

Data de înscriere : 07/06/2009

cerere admin :) Empty
MesajSubiect: cerere admin :)   cerere admin :) Icon_minitime7/6/2009, 18:17

- Nume : Marian
- Varsta : 19
Nick : ^du*hast^
- ID Yahoo Messenger : maryan_soltuzu_90@yahoo.com
- De ce vreau admin : as putea ajuta serverul Wink, in modul pozitiv, deoarece sunt mai tot timpul pe server:) (chiar sh la ore tarzii 12 - 1) asta o pot spune kiar sh unii admini kre mau vazut... iar uneori se intampla k ew sa fiu pe server alaturi de anumiti playerii kre sunt suspecti de cod, si nu era nici un admin ON caruia sa ii spun...nici pe mess chiar...sh cred k as putea fi de folos serverului dand BAN PERMANENT celor kre folosesc coade sau alte sanctiuni kre se cuvin faptei comise pe server...asta ramane la atitudine voastra... Question
- STEAM : OFF
- Oras : Dorohoi/Botosani
- De cand joc pe server : poi pot spune k am cateva luni...am mai jukat sh cu alte nick-uri ...sh niciodata nu am fost prins cu cod sau alte resurse ilegale... Wink

Ultima editare efectuata de catre ^du*hast^ in 8/6/2009, 10:40, editata de 1 ori
Sus In jos
bOgDa^

bOgDa^

Data de înscriere : 05/03/2009
Varsta : 34
Localizare : Prahova

cerere admin :) Empty
MesajSubiect: Re: cerere admin :)   cerere admin :) Icon_minitime7/6/2009, 21:13

cred ca ai jucat doar cu alte nikuri...cu asta nu te-am vazut nicio runda Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ...NEGATIV...
Sus In jos

cerere admin :)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere De Admin
» Cerere admin!!!
» Cerere admin.
» Cerere ADMIN
» cerere admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum