As vrea sa fie expus aici motivul pentru care mi-am luat kick de pe server de catre adminul: e^glen.
Martori: L!0N, Michael Scofield, Piccollinna
Mi s-a luat adminul pentru ca nu pot tine redirecturi (si nu am mintit), iar in schimb au venit altii care nu prea au treaba cu cs-ul. Acum o sa zica lumea, DA, ei sunt pusi sa admineze, nu sa joace. Oke, corect, dar nici in halul asta. Nu cer ca adminul sa fie top15, sau mai stiu eu ce ... dar asa ceva mi se pare aiurea.
Si ca sa-mi vars nervii de tot, punx, pentru mine acum nu mai esti ce-ai fost. Sa nu o dau in sofisme acum ca nu are rost, te-am ajutat cu redirecturi model vechi (magnum) cand altii nu tineau deloc ... Eram admin la orele 3-4 pe server (pentru ca joc si ogame si daia stateam), si in schimb nu am putut sa fiu pasuit la faza cu ultimul tip de redirecturi. Dragutz. Te-ai vazut cu server "realizat" (dintr-un anumit punct de vedere) si acum hai sa ne pisham pe restul. Nu zice ca nu, nu zice nu de fatza cu toata lumea pe forum ca sti bine ca nu este asa.
Nu mi-ar fi picat pata asa de mult pe E^glen (care am inteles ca este un admin nou venit), daca nu se intampla faza asta. Mai ti minte ce incantat erai la inceput cand iti ofeream printuri zilnice cu redirecturile magnum pe care le tineam cu ~100, 150 de jucatori adusi !? frumoase "momente", sa te caci pe ele acum
imi pare rau e^glen ca acum m-am gasit cu chestia asta, a fost un motiv absurd pentru care mi-ai dat kick ... insa asta este ... gresesti ... platesti ... esti inapt (cazul meu @ redirecturi) ... platesti