Mesaje : 5 Data de înscriere : 14/03/2009 Varsta : 32 Localizare : giurgiu
Subiect: felicitare pt ioo 14/3/2009, 22:07
jukam linistyt cs pe deagle aveam scor bunicel si vn ioo si prima data imi da Llama lam lasat am zs ca cn stye ce oi fi facut io ceva mia scos Llama pe urma a inceput sami schimbe numele intruna din numele meu by juan ba mil facea juan ba mil facea by pe urma ma dat afara dupa sv nush ce o fi avut cu mn da te rog punx sa ii dai comenzi mai scurte la asta ca prea ii supara pe toti sper sa iei masuri fata de el
[CSN]*Totyoje
Subiect: Re: felicitare pt ioo 15/3/2009, 11:20
am si eu cva de comentat aici eram pacolo........nu tea dat nimeni afara dp sv ai primit unsmash d la mne ca ti se misca in suturi tiam si zis cati dau Faza cu schimbatul numelui nu poti sa stii sigur cne pt ca ma uitam i nconsola si nu scria nik da admini prezenti erau totyoje ioo si bogda so plm nu se stie cne Cand team intrebat nici tu nai fost sigur ai zis ioo sau bogda dupa care iai facut bulangii.....alta data ciocu mic si doar reclamatia Parerea mea nu se stie cne!
bOgDa^
Mesaje : 98 Data de înscriere : 05/03/2009 Varsta : 34 Localizare : Prahova
Subiect: mda....... 15/3/2009, 17:03
reclamatia asta n are nici un rost...nu eu ti-am dat llama,eu ti-am scos-o...plus ca nu vad ce e asa de grav...deci....mai bine te-ai pune mai mult pe cs si lasa prstiile astea
by_juan_ady
Mesaje : 5 Data de înscriere : 14/03/2009 Varsta : 32 Localizare : giurgiu
Subiect: imi cer scz da eram foarte nervos 15/3/2009, 21:05
imi cer scz fata de ioo si fata de bogda va rog sa ma iertaty da eram nervos imi retrag plangerea va rog sa ma scuzaty pt toate plangerile asupra voastra
bOgDa^
Mesaje : 98 Data de înscriere : 05/03/2009 Varsta : 34 Localizare : Prahova
Subiect: Re: felicitare pt ioo 16/3/2009, 13:05
by_juan_ady a scris:
imi cer scz fata de ioo si fata de bogda va rog sa ma iertaty da eram nervos imi retrag plangerea va rog sa ma scuzaty pt toate plangerile asupra voastra
din partea mea nu e nicio problema...doar ca m-a deranjat atunci ca eu abia intrasem,ti-am scos llama si tot pe mine ma injurai...
Vizitato Vizitator
Subiect: oameni astia... 2/5/2009, 20:51
bay frate si dak ti-am dat Llama nu ti-am dat degeaba, mai injurat, gura mare...si k schibatul numele imi pare rau dar eu nu fac din astea;) nu am schimbat la nimeni niciodata numele la nimeni, dar ti-ai cerut scuze......nu mai are rost discutia...