psyclon.ro.tl
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

psyclon.ro.tl

[url=http://www.gametracker.com/server_info/89.43.39.155:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/89.43.39.155:27015/b_560x95.png[/img][/url]

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

pentru bogda

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
kamikatze

Data de înscriere : 18/04/2009

pentru bogda Empty
MesajSubiect: pentru bogda   pentru bogda Icon_minitime18/4/2009, 17:59

deci imi da ban permanent deoarece la el i so parut ca aveam wall da fara sa zica nimik nici nu o facut poze numa mi-a dat ban din cate mi-o zis diana ca stiam unde sa stau va rog facetzi ceva cu el ca ii pierdut. Nu se da ban fara nici un motiv si diana m-o suspectat mi-o facut poze i le-am trimis si gata da el mi-o dat direct ban gg Bogda stii sa itzi faci treaba va rog luati masuri
Sus In jos
bOgDa^

bOgDa^

Data de înscriere : 05/03/2009
Varsta : 34
Localizare : Prahova

pentru bogda Empty
MesajSubiect: Re: pentru bogda   pentru bogda Icon_minitime18/4/2009, 18:23

cu placere amice...am stat 2 runde pe tine si te duceai fix unde e adversaru...deci nu trebuie sa-ti fac poze sa vad daca ai wall,sau alte coade...sunt coade care nici nu ies in poze...deci...imi pare rau pt tine...daca ti-a facut diana poze,nu inseamna ca nu ai coade...la revedere...si banu ramane Evil or Very Mad
Sus In jos
kamikatze

Data de înscriere : 18/04/2009

pentru bogda Empty
MesajSubiect: Re: pentru bogda   pentru bogda Icon_minitime18/4/2009, 18:27

arata-mi dovada pentru care am luat nu ca te-ai uitat pe mine trebuia sa faci demo, ss orice sa vezi si itzi arat ca oricare joaca cum joc eu care stie juca pentru ca pe harta awp_bycaastor poti sa dai prin perete cat vrei ca itzi poti da seama unde is ceilalti
Sus In jos
Continut sponsorizat

pentru bogda Empty
MesajSubiect: Re: pentru bogda   pentru bogda Icon_minitime

Sus In jos

pentru bogda
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pentru Bogda^ si diana
» Reclamatie bogda