| Pentru Bogda^ si diana | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
th3 w0r$t
Mesaje : 56 Data de înscriere : 26/03/2009 Varsta : 29 Localizare : Campina
| Subiect: Pentru Bogda^ si diana 14/4/2009, 18:14 | |
| Am si eu o reclamatie.Punx u mi-ai zis ca de fiecare data cand intra cnv si intreaba cu ce arme avem voie sa-i spun ca e voie cu toate deoarece e free game. Pe server era Bogda^ si diana pe harta awp_bycastor.Cineva a intrebat daca e voie cu arme din casa si eu le-am raspuns ca da.Bogda si diana au spus ca nu.Diana a dat la vot dak e voie sau nu Totzy in afara de vreo 3 au zis ca e voie.Bogda a zis ca da slay la cn ia arme.Deoarece e free game m-am dus si am luat arma.Am primit slay.Dupa ce m-am plans si i-am explicat lui bogda ce mi-ai zis,el mi-a dat Llama.Diana m-a amenintzat ca imi da ban.Am iesit si am fact plangere pe forum Sper sa se ia masuri! ;)Te salut puNx | |
|
| |
bOgDa^
Mesaje : 98 Data de înscriere : 05/03/2009 Varsta : 34 Localizare : Prahova
| Subiect: Re: Pentru Bogda^ si diana 14/4/2009, 18:36 | |
| | |
|
| |
diana
| |
| |
th3 w0r$t
| Subiect: Re: Pentru Bogda^ si diana 14/4/2009, 18:47 | |
| 1Bogda puteai sa le dai lor slay ca injura nu mie ca itzy spun care sunt regulile....app totzy vroiau cu arme 2diana am zis ca nu o sa mai ai admin din nervi si pentru ca le scriai celorlaltzy ARMA=BAN | |
|
| |
diana
| Subiect: Re: Pentru Bogda^ si diana 14/4/2009, 18:50 | |
| bah mai lasati'ma dracu in pace au ajuns sa se certe adminii intre ei?:|suntem prea multi admini:-j in fine m'am enervat rau pt ca eu si bogda am zis clar ca dam slay si voi continuati...nu mai stau la discutii ca ma luati de proasta si vb foarte serios ca dau ban:) | |
|
| |
bOgDa^
| Subiect: Re: Pentru Bogda^ si diana 14/4/2009, 18:55 | |
| - th3 w0r$t a scris:
- 1Bogda puteai sa le dai lor slay ca injura nu mie ca itzy spun care sunt regulile....app totzy vroiau cu arme
2diana am zis ca nu o sa mai ai admin din nervi si pentru ca le scriai celorlaltzy ARMA=BAN nu ti-am dat slay ca mi-ai zis de reguli,ti-am dat ca ti-ai luat arma...si dupa ce diana a zis cu admin ca nu e voie,faceau ceilalti urat...eu zic sa lasi prostiile si sa termini cu reclamatiile.care e chestia ca ai dat uh la vot?uite...ce-ar fi daca as da la vot "ban the worst? da nu" si ar iesi da?crezi ca ar trebui sa iei ban? | |
|
| |
puNx Admin
Mesaje : 169 Data de înscriere : 04/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Prahova
| Subiect: Re: Pentru Bogda^ si diana 14/4/2009, 21:42 | |
| Bhaaa, am zis k jocul e FREE GAME (adik e voie q arme din casa ) !!! SI va rog io dreaq termina-va odata q astea k ma exasperatzi | |
|
| |
bOgDa^
| Subiect: Re: Pentru Bogda^ si diana 14/4/2009, 22:42 | |
| ca-nteleg ca are asta dreptate?rau faci... | |
|
| |
diana
| Subiect: Re: Pentru Bogda^ si diana 14/4/2009, 23:41 | |
| lasa bogda:-j sa joace cu arme pe awp=)) atunci de ec se numeste awp?:O | |
|
| |
bOgDa^
| Subiect: Re: Pentru Bogda^ si diana 14/4/2009, 23:45 | |
| - diana a scris:
- lasa bogda:-j
sa joace cu arme pe awp=)) atunci de ec se numeste awp?:O din partea mea sa faca ce vrea....eu de azi inainte o sa fiu doar simplu player pe server... | |
|
| |
th3 w0r$t
| Subiect: Re: Pentru Bogda^ si diana 15/4/2009, 07:56 | |
| Mah eu nu am vrut sa supar pe nimeni.Am vrut sa-tzy arat ca e voie cu orice arma ca e FREE GAME.A scris si punx mai sus. Sa terminam cu certurile si sa ne intzelegem dupa reguli.Singurul lucru suparator a fost ca nu mi-ai scos Llamasi mi-ai zis sa postez pe forum ca sa o scotzy. In rest totul e ok.Gata. | |
|
| |
[CSN]*Totyoje
| Subiect: Re: Pentru Bogda^ si diana 15/4/2009, 19:47 | |
| Ba ce sunteti asa tampiti , hai ca pe diana onteleg ca toata lumea o fute la icre cai fata si o ia de proasta si eu tot ulru SLAY , da voi ca niste baieti ai dreaq ce sunteti plm k stiu ca pe sv e freegame da si eu sunt impotriva armelor pe awp Erati 3 admini santeleg 2 zic ca nui voie 1 zice ca e plm clar nu e voie Bogda =>de azi inainte o sa fiu un simplu player asta vine cva de genu:,,eu vreau asa daca nu va convine imi iau jucariile si plec'' Terminativa si intelegetiva ca nimeni nui perfect din tot ceam citit singuru lucru nedrept a fost ca un admin a folosit comenzi pe alt admin care na facut cne stie ce si adminu care a fost cuminte sa suprat de la un slay siun llama cand putea sai bata obrazu omului..... Plm codatii misuna pe sv si suferinzii si voua va arde sa va certati intre voi....deasta e cel mai bne fara imunitate ne tinem unu p altu in slayuri si rezolvam problema numai se supara nimeni numai posteaza nimeni etc. Sper ca nam scris prea mult CITITI! GL HF si nu va mai suparati din orice:) Nam vrut sa jignesc pe nimeni am spus doar ce am inteles eu , daca cneva sa simtit jignit imi cer scuze:) | |
|
| |
diana
| Subiect: Re: Pentru Bogda^ si diana 15/4/2009, 21:00 | |
| totyoje are dreptate...plus ca am hotarat ca daca mai comenteaza unu dau llama daca continua dau ban direct sa vina sa faca plangere ca pe server nu mai calca cat sunt eu acolo...si worst vezi ca iti cam place sa calci pe bec:) si nu mai face amenintari frate:-j
TOPIC INCHISS!!!! APP NU MAI FACETI TOPICURI DIN CARE NU REZOLVATI NIMIC:* | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pentru Bogda^ si diana | |
| |
|
| |
| Pentru Bogda^ si diana | |
|