psyclon.ro.tl
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

psyclon.ro.tl

[url=http://www.gametracker.com/server_info/89.43.39.155:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/89.43.39.155:27015/b_560x95.png[/img][/url]

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Reclamatie bOgDa^

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
mOuSe.Cu.BiLa

mOuSe.Cu.BiLa

Data de înscriere : 22/04/2009
Varsta : 29
Localizare : Campina ;)

Reclamatie bOgDa^ Empty
MesajSubiect: Reclamatie bOgDa^   Reclamatie bOgDa^ Icon_minitime26/5/2009, 13:54

deci...prietenu meu [^LoRd^].KiduL se plangea azi p sv pt k un player a zis k are cod...dar el nu avea...dupa ce mia zis mie...bOgDa^ ia zis "taci mah odata din gura" .... apoi kidul mia spus "iauzai bah..joc cs de 5 ani j cik am cod"...j bogda a zis "taci mah in pizda matii din gura" ... atunci kdul ia zis k nu are dreptu sal injure j k o sai zik lu puNx ce admin e bogda...iar atunci bogda ia dat ban permanent NeutralNeutralNeutral...intrebari: -dc bogda l-a injurat p kidul .... 2. dc kidul sia luat ban fara poze sau demo?? Neutral... sper sa se ia masuri inpotriva lui bogda..sau cel putin sa i se scoata banul lui kidul Wink...ms anticipat
Sus In jos
bOgDa^

bOgDa^

Data de înscriere : 05/03/2009
Varsta : 34
Localizare : Prahova

Reclamatie bOgDa^ Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie bOgDa^   Reclamatie bOgDa^ Icon_minitime26/5/2009, 14:11

da ce esti uh mha avocatu lui...sa spuna singur ce are de spus...i-am zis de reclamatie si vorbea ca prostu singur pe server,dupa ce a recunoscut ca a jucat codat pe server.deci...banip permanent fara discutie.bv celui care a postat ca e codat...ca el stie toti adminii si normal ca scoate codu atunci cand intra un admin...si cine stie cand era prins de vreunu din noi... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Sus In jos
_-MASTER-_

_-MASTER-_

Data de înscriere : 01/05/2009
Varsta : 35
Localizare : Sinaia

Reclamatie bOgDa^ Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie bOgDa^   Reclamatie bOgDa^ Icon_minitime27/5/2009, 05:44

si eu l-am prins de cateva ori codat !!! dar asta este ,atentie ca mai sunt vreo 2 printre noi !!! bogda vad ca u esti singurul care ia masuri !!! punx ???(nu sti nimic)
Sus In jos
mOuSe.Cu.BiLa

mOuSe.Cu.BiLa

Data de înscriere : 22/04/2009
Varsta : 29
Localizare : Campina ;)

Reclamatie bOgDa^ Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie bOgDa^   Reclamatie bOgDa^ Icon_minitime27/5/2009, 20:40

mah...KiduL nu a intrat cu cod...sau dak intra...trebuia sai faci poze/demo cv...nu banip din prima Neutral ....aq dak zice unu k yo's codat uh imi dai ban asa direct nu??...bOgDa^ nu mai asculta toata lumea...dak crezi k intra q coduri cand nu e admin p sv....skimbati numele j urmarestel ...k??.... Wink Wink Wink ...
Sus In jos
coL.tr1p

coL.tr1p

Data de înscriere : 31/03/2009

Reclamatie bOgDa^ Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie bOgDa^   Reclamatie bOgDa^ Icon_minitime1/6/2009, 12:46

_-MASTER-_ a scris:
si eu l-am prins de cateva ori codat !!! dar asta este ,atentie ca mai sunt vreo 2 printre noi !!! bogda vad ca u esti singurul care ia masuri !!! punx ???(nu sti nimic)

Cum plm minti mah Mastere ca mai prins cu cod vai de plm mi-ai fakut poze pe harta bycastor tii le-am dat pe mess ce plm zici ca mai prins codat !!! scratch Frate parerea mea suferitii foarte moolt de admin Exclamation
Vedeti draqu sa nu va omoratii de bucurie
lol!

Hai bafta si R E S P E C T pt unii !!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Reclamatie bOgDa^ Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie bOgDa^   Reclamatie bOgDa^ Icon_minitime

Sus In jos

Reclamatie bOgDa^
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare