psyclon.ro.tl
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

psyclon.ro.tl

[url=http://www.gametracker.com/server_info/89.43.39.155:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/89.43.39.155:27015/b_560x95.png[/img][/url]

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

ban aiurea -> eggs.MUZIQ

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
eggs

Data de înscriere : 31/05/2009

ban aiurea -> eggs.MUZIQ Empty
MesajSubiect: ban aiurea -> eggs.MUZIQ   ban aiurea -> eggs.MUZIQ Icon_minitime31/5/2009, 12:23

jucam cu numele : eggs.MUZIQ
prima runda : ma duc la rampe, omor trei , ma duc x1 , omor 1 , cobor jos o iau pe afara si ma intorc iar x1 , bomba fiind plantata , bat 2 si iau bmb , toti au zis ca am wall , numai outlaw a spus ca nu am nimic pt. ca i-am dat poze la timpul respectiv.Sa contiunam, iau bomba , bogda afirmand : "
[G]*DEAD*bOgDa^ : wall" , dupa care " Kicked by Console: "banat permanent"
Kicked :"banat permanent " .. bOgDa mi-a dat sigur ban.. din senin.Ma lasa puNx sa ma joc pe server si zice ca n-am wall, dar nu.. se trezeste un admin ca BOGDA si imi da ban,prietene n-ai tu ani de cand ai calculator de cati ani ma joc eu cs.Citeste cu atentie ce am scris aici,pt. ca nu vreau sa fiu nevoit sa postez iar.
Sus In jos
bOgDa^

bOgDa^

Data de înscriere : 05/03/2009
Varsta : 34
Localizare : Prahova

ban aiurea -> eggs.MUZIQ Empty
MesajSubiect: Re: ban aiurea -> eggs.MUZIQ   ban aiurea -> eggs.MUZIQ Icon_minitime31/5/2009, 16:57

eggs a scris:
jucam cu numele : eggs.MUZIQ
prima runda : ma duc la rampe, omor trei , ma duc x1 , omor 1 , cobor jos o iau pe afara si ma intorc iar x1 , bomba fiind plantata , bat 2 si iau bmb , toti au zis ca am wall , numai outlaw a spus ca nu am nimic pt. ca i-am dat poze la timpul respectiv.Sa contiunam, iau bomba , bogda afirmand : "
[G]*DEAD*bOgDa^ : wall" , dupa care " Kicked by Console: "banat permanent"
Kicked :"banat permanent " .. bOgDa mi-a dat sigur ban.. din senin.Ma lasa puNx sa ma joc pe server si zice ca n-am wall, dar nu.. se trezeste un admin ca BOGDA si imi da ban,prietene n-ai tu ani de cand ai calculator de cati ani ma joc eu cs.Citeste cu atentie ce am scris aici,pt. ca nu vreau sa fiu nevoit sa postez iar.
pisoiule...vezi de treaba ta...ca nu esti nici prin pgl nici vreun jucator de speriat...prefer sa ies cu prietena la un suc/club, sau cu prietenii la o bere decat sa stau ca labaru 24/7 la cs Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Exclamation Exclamation Exclamation
Sus In jos

ban aiurea -> eggs.MUZIQ
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ban dat aiurea :|
» mdea aiurea
» Am luat si eu ban aiurea
» Cerere un-ban -aiurea- by DavVv

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
psyclon.ro.tl :: Un-Ban List-