psyclon.ro.tl
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

psyclon.ro.tl

[url=http://www.gametracker.com/server_info/89.43.39.155:27015/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/89.43.39.155:27015/b_560x95.png[/img][/url]

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Reclamatie diana (admin)

In jos 
+3
axE
diana
kiLLer^
7 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
kiLLer^

kiLLer^

Data de înscriere : 05/03/2009

Reclamatie diana (admin) Empty
MesajSubiect: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime20/4/2009, 15:36

...Mda eram pe sv si am intrebat-o frumos pe domnisoara diana la cat iese de la scoala(poate imi place de ea) in fine mi`a raspuns cu urmatoarele cuvinte : "marsh bah" .... nu am mai zis nimic dupa 10 min am mai intrebato odata , poate mi`o zice.... dar in schimb am luat llama , dupa ce am luat llama am luat gag, de ce nustiu , iar cand am rugat-o sa imi scoata mia raspuns:"stai acolo ca stai bine" . Va las pe voi sa va dati cu parerea , sa ziceti ce sanctiune trebuie aplicata, iar eu am vz mai jos reclamatie .
Sus In jos
diana

Data de înscriere : 13/04/2009

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime20/4/2009, 15:52

da mah da de ce ai omis faptu ca incepusei cu amenintarile?de ce nu zici si cand mi'ai zis "ce fa ti'e frica?" si nu mai tii minte cand m'ai injurat si pana mea...acu ce ai vrea sa ma port frumos cu tine :-j
Sus In jos
axE

Data de înscriere : 10/03/2009

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime20/4/2009, 19:50

kiLLer^ a scris:
...Mda eram pe sv si am intrebat-o frumos pe domnisoara diana la cat iese de la scoala(poate imi place de ea) in fine mi`a raspuns cu urmatoarele cuvinte : "marsh bah" .... nu am mai zis nimic dupa 10 min am mai intrebato odata , poate mi`o zice.... dar in schimb am luat llama , dupa ce am luat llama am luat gag, de ce nustiu , iar cand am rugat-o sa imi scoata mia raspuns:"stai acolo ca stai bine" . Va las pe voi sa va dati cu parerea , sa ziceti ce sanctiune trebuie aplicata, iar eu am vz mai jos reclamatie .

o singura chestie zic si eu ... o vorba celebra de altfel ...

amice ... esti idiot Crying or Very sad
Sus In jos
[CSN]*Totyoje

[CSN]*Totyoje

Data de înscriere : 06/03/2009
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime20/4/2009, 21:47

am si eu o vba celebra pt dansu' GET A LIFE MM DE LABAGIU auzi tu la el meritai ban asa ca taci dreaq:) HF GL
Sus In jos
kiLLer^

kiLLer^

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime20/4/2009, 22:41

va cerut cineva parerea ma Smile)) ma voi cred k aveti bucurii la diana asta

si vezi axe cu vorbele astea , mai bine taci decat sa iasa cearta si altele k nu cred k team jignit io , valabil si pt totyoje ala ca dak il pui sa joace il faci cu monitorul stins , dar...na sa para si omul mai interesant
Sus In jos
diana

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 00:14

am dovada si in postu asta ca ma injuri...si ca numai figuri ai in cap...te rog inceteaza odata
hai pa:*
Sus In jos
[CSN]*Totyoje

[CSN]*Totyoje

Data de înscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 00:43

prietene eu nu miam sacrificat voata si nu traiesc in fata calculatorului cu cs.....asa ca inco data iti zic Get a Life are la cora la reducere;)
Ma faci cu monitoru stins a ....vezi qwe ca eu joc 1 data pe saptamana si tot joc ma ibne ca mult icare jaoca nonstop so Get a Life:)
<-Si ia ce vezi in stanga:)

Ultima editare efectuata de catre [CSN]*Totyoje in 21/4/2009, 00:44, editata de 1 ori
Sus In jos
diana

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 00:44

hai mah terminati:-w
Sus In jos
Body

Data de înscriere : 20/04/2009

MesajSubiect: reclamatie   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 01:57

Salutare. Vin si eu cu o reclamatie asupra dianei.
Sa incep cu inceputul.
Diana este un admin care favorizeaza codatii.

O situatie de genul asta s-a intamplat in noaptea luni spre marti (20 spre 21.04.2009) intre orele 23 si 01 ,cand adminul diana (care de fapt era axE ...presupun ca prietenul ei... are voie sa dea adminul altcuiva ?) a favorizat pe Cretzu (din cate am inteles colegul lui axE). Dupa jumatate de ora in care m-am agitat aiurea i-a dat ban lui Cretzu pentru wall dar in schimb mi-a dat si mie ban degeaba. Cica motiv : Wall .

Cum a ajuns diana la concluzia ca eu am wall? Pentru ca asa a zis Cretzu.
Diana nu are nici o dovada ca eu am wall.

Aici si probele in care se demonstreaza ca jucatorul Cretzu are wall si ca Diana l-a favorizat.
1 demo si cateva snapshoturi
Rog sa se ia masuri.

Aici e DEMO http://www.fileshost.com/download.php?id=6FB4AB3E1

Reclamatie diana (admin) Banaiurea.th Reclamatie diana (admin) Nuisifacedatoriadeadmin.th
Reclamatie diana (admin) Nuisifacedatoriadeadmink.th Reclamatie diana (admin) Recunoastecaarewall.th
Sus In jos
diana

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 09:47

nu era nici un favorizat...cand s'a convins axE i'a dat banu lu cretzu si eu nu favorizez pe nimeni:-j app eu nici nu am steam:P
Sus In jos
Body

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 14:50

bine bine... data viitoare cand zice un jucator ca altu are coade eu cred ca trebuie sa verifici inainte sa dai ban.

Eu ziceam ca ala are coade si nu faceai nimik si ala a zis ca eu am coade si mi-ai dat ban degeaba. Daca un jucator e mai experimentat in ale jocului asta nu inseamna ca trebuie sa primeasca ban. Daca vrei sa nu mai joc pe sv asta zi-mi, ca nu mi-e greu sa caut altul, dar in ritmul asta nu prea o sa aveti jucatori buni si calitatea serverului va fi slaba.
Have fun
Sus In jos
diana

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 14:52

1 la mana: nu eu am dat ban
2 la mana am stat trei ture pe tine si numai hed dadeai,te banuiam oricum de cod:-j
Sus In jos
axE

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 15:00

1. pe cretzu l-am prins cu matza-n sac pentru ca vorbeam cu el pe steam-chat si il vedeam online si nu in-game, l-am banat instant + o injuratura
2. explicatzia lui a fost ca a intrat cu wall sa se uite pe tine ... asa este ... a stat spectate si dupaia a intrat tero ... oricum si-a primit banul bine meritat ..
3. erai ct ... erai lung pe d2... ai vazut ca a trecut unul prin fatza usii .. si ai apasat poarta ... lucru firesc pentru un pro ca tine ... numai ca ti-ai mutat tinta brusc mai sus si ai mai dat un head ... interesant caci gloantzele trebuiau sa treaca prin 2 coltzuri @ 2 peretzi teoretic vorbind, asta dand un minus de damage la lovitura.
4. sa zicem ca nu asta ar fi fost motivul principal ... desi te-am banat dupa faza asta ... totusi a mai fost ceva... era un tero robot care venea tot timpul pasarela pe d2 si se pregatea si el sa dea he-uri flashuri .. ca na .. de 2 ori cat v-am urmarit .. ai iesit pe el fix cand era cu he/flash/smoke in mana ... prea mare bulanul dat fiind faptul celor intamplate pe lung.
5. nu ma intereseaza (ca-mi spuneai pe server ca ai fost admin pe nush cate servere) ... ce-ar fi sa ne lasi in pace ... te vad te banez .. poti sa ai si steam .. fazele alea au pus capac ... nu s-a mutat teg training ground pe psyclon asta ... si nici tu nu esti fiu-de-zeu ca sa dai in halul ala ... ca tot veni vorba ... daca tot joci cu wall ... macar baga si aim .. ca uneori face-2-face ... te faci de rusine
6. mai mult pentru owner ... daca diana ramane fara admin ... joc cu wall ... nici nu va putetzi da seama .. sa-l ia dreaq de steam ca-mi iau altul ... punx ca tot vrei s-o lasi fara ... nush care jucator joaca cs cat mine de pe serverul tau ... de fiecare data cand dadeam join pe zapto asta ... in peste 75% din datzi diana era on ca admin ... poate ca nu admineaza ca tine ... sau ca bogda sau ca mai stiu eu cine ... dar e acolo ... asa ca tot respectul si rusine pentru aia care au admin datorita 'anturajului/prieteniei'

va salut pe totzi ...
Sus In jos
Body

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 15:06

dadeam capuri... bine bine .. dar la reason la ban scrie wall... eu cred ca tu nu meriti adminul.
tu nici nu stii care e codat sau nu, nu stii sa identifici un codat cu aim. Nu esti in stare sa judeci

daca nu ai dat tu ban inseamna ca a intrat altcineva cu adminul tau.

oricum greseala ta nu a fost ca mi-ai dat mie ban. greseala ta a fost ca nu te-ai uitat pe Cretzu cand ti-am zis... nici nu ai vrut sa te uiti sa vezi daca are coade sau nu pentru ca era colegul lui axE. e o relatie de nepotism.

Deci in concluzie tu trebuie sa ramai fara admin. Nu-l meriti
Sus In jos
diana

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 15:09

da de unde stii tu ca nu m'am uitat eu pe el?ai dat in carti si ai ghicit?
Sus In jos
Body

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 15:10

ok si daca te-ai uitat de ce nu i-ai facut nimik ? pentru ca era colegul lui axE de asta
Sus In jos
axE

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 15:10

serios m@n3 ?!
i-am zis lu' cretzu ca are wall dupa ce m-a lasat in 4 hp ... si am vazut ca nu e on pe steam .. l-am banat .. ce mai vrei ?!
crezi ca moare diana fara admin ?! sa-ti fie rusine
esti un jucator sub medie ce tinde la ceva ce nu merita... lasa obsesia si apuca-te de invatzat master ...

vrei altceva ?!
puteai sa ai waypoint.. vedeai decat capetele prin peretzi .. na .. nu e wall dar e destul Smile
ca tot esti profesor in adminat ... apuca-te de invatzat .. cs ...

si n-o mai baga pe diana .. pentru ca si ea ca si tine este sub medie ...
have fun ..
Sus In jos
diana

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 15:11

esti batut in cap?Neutral a luat ban frate ce sa ii mai fac?Neutral sa il iau la bataie acu?:-j
Sus In jos
axE

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 15:11

amice .. esti idiot si tu ?!
EU ERAM CU ADMINUL EI ...

+ ca l-am banat pe colegul meu de banca a.k.a. CRETZU ...
sau Wa * Cretzu .. colegul meu din clan care a jucat de pe non-steam cu wall .. si care tot el mi te-a aratat si pe tine

hai $@|_ .. esti prea limitat
Sus In jos
axE

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 15:20

inca o chestie si nu mai postez nimic ...
daca erai asa de bun cum spui tu .. n-aveai ce cauta pe serverul asta .. cum nici eu de altfel .. joc pentru diana si pentru faptul ca e singurul server 90% campinean...
vrei sa joci ca ai vazut ca-ti iese faza cu "ual" ^_^

hf gl st Smile
Sus In jos
bOgDa^

bOgDa^

Varsta : 34
Localizare : Prahova

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 18:45

deci axe si diana...dc tot o dati la-ntors?trebuie sa fi cretin sa nu-ti dai seama din toata discutia ca nu aveti dreptate. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Exclamation Exclamation Exclamation
Sus In jos
axE

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 19:01

te-ai uitat pe el ca sa comentezi ?!
Sus In jos
kiLLer^

kiLLer^

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime21/4/2009, 21:13

am si io de zis k doar e postul meu Smile) ... asa mah axe u crezi k u esti god cs? u crezi k numai e nimeni ca tine ? io te inteleg si nu am nimic cu tine, dar vreau sa zic ca diana o fi ea admin(bv ei) dar nu prea stie sa admineze... ea mai mult sta la barfa si alte alea.
am obs k v`ati schimbat numele intre voi, nu am nik impotriva,ba din contra chiar nu e trb mea ce faceti voi, dar te rog eu cnd cneva e vinovat e vinovat , asa k nu mai lua apararea.
si in legatura cum ca joaca ea mult pe sv si a.s.m.d crezi k eu nu as juca? din potriva , dar cu oameni ca ea nustiu dak se poate asa ca sa terminam req odata cu diferentele intre cunoscuti , admini si alti playeri caci jocul e facut sa te distrezi , nu sa te inervezi Smile)
si in legatura cu totyoje omul asta sa bagat an` , nustiu dak avea vreo importanta sa ma injure , si sa faca atata tam-tam cum ca joaca si cnd joaca el cs k chiar nu ma intereseaza

GL&HF
Sus In jos
puNx
Admin
puNx

Data de înscriere : 04/03/2009
Localizare : Prahova

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime22/4/2009, 01:00

Gata mah incetatzi...si pe diana am degradato la rangul de slot q niste comezi in plus...desi k nu prea mai meria :-j

Si axe bine k mai anuntat k o sa joci q wall k sa stiu sa iti dau ban direct sa nu ma mai complic sa fac poze sau blind :-@.

Topic Closed
Bafta tuturor...

Fuck

It

all !!! Smile
Sus In jos
http://psyclon.vampire-legend.com
axE

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime22/4/2009, 01:26

kiLLer^ a scris:
am si io de zis k doar e postul meu Smile) ... asa mah axe u crezi k u esti god cs? u crezi k numai e nimeni ca tine ? io te inteleg si nu am nimic cu tine, dar vreau sa zic ca diana o fi ea admin(bv ei) dar nu prea stie sa admineze... ea mai mult sta la barfa si alte alea.
am obs k v`ati schimbat numele intre voi, nu am nik impotriva,ba din contra chiar nu e trb mea ce faceti voi, dar te rog eu cnd cneva e vinovat e vinovat , asa k nu mai lua apararea.
si in legatura cum ca joaca ea mult pe sv si a.s.m.d crezi k eu nu as juca? din potriva , dar cu oameni ca ea nustiu dak se poate asa ca sa terminam req odata cu diferentele intre cunoscuti , admini si alti playeri caci jocul e facut sa te distrezi , nu sa te inervezi Smile)
si in legatura cu totyoje omul asta sa bagat an` , nustiu dak avea vreo importanta sa ma injure , si sa faca atata tam-tam cum ca joaca si cnd joaca el cs k chiar nu ma intereseaza

GL&HF

o master .. iar incepi !? credeam ca ai lasat-o mai moale dupa ce am vorbit pe steam dar vad ca aici iar incepi ..
1. da sunt god pe psyclon ... retzine chestia asta
2. sunt putzini ca mine sunt multzi peste mine
3. ba chiar incep sa cred ca ai ceva cu mine ... nu vreau sa ma dau in barci @ sa ne vedem .. astept doar acceptul pe mess
4. stie sa admineze mai bine decat oricare alt admin pentru ca e fata si nu pune botul la vrajeli obosite
5. daca vrei sa nu mai stea la barfa vorbeste cu punx sa scoata say/say-team/mic
6. ii iau apararea pentru ca o fac pe buna dreptate ...
7. nu e vinovata... doar ca e lume incompetenta aici
8. nu joaca nimeni ca ea pentru ca e o buta mica cheers
9. daca era nepotism poate primeam si eu un slot/admin/mod/god ca banuiesc ca am contribuit si eu cu ceva..
10. tu nu sti sa joci @ n-ai cum sa te distrezi si d-aia o dai in nervi ...
11. nu inteleg faza cu totoje ... ma bate romana ori pe tine ori pe mine

:/ ce s-a intamplat acum e de categoria no comment ...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie diana (admin)   Reclamatie diana (admin) Icon_minitime

Sus In jos

Reclamatie diana (admin)
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Reclamatie bogda
» Pentru Bogda^ si diana
» Reclamatie [^LoRd^].k1duL
» Reclamatie bOgDa^
» reclamatie roman

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum